Schilderwerken

Spuitwerk van der Leden Schilders Den Haag

Schilderwerken

Van der Leden Schilders verzorgt voor u het binnen- en buitenschilderwerk

Het schilderen aan de binnen- en buitenzijde van uw woning of bedrijfspand is van groot belang uit esthetisch en technisch oogpunt. Door het deskundig onderhouden van uw schilderwerk is dit bescherming van uw onroerend goed Zo voorkomt u kostbare reparaties en waardevermindering.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vul ons offerteformulier in.

herstel houtrot van der Leden Schilders Den Haag

Bouwkundig herstel

Daarnaast doen wij ook reparatiewerk aan uw bestaande houten onderdelen zoals bijvoorbeeld uw kozijnen,ramen en deuren. Denk aan het herstellen van houtrot of een deelvervanging. Bij deelvervanging verwijderen wij het aangetaste deel en vervangen dit door een nieuw deel. Dit kan bijvoorbeeld een stuk onderdorpel of een stijlstuk zijn.

Mochten de kozijnen,ramen,deuren of anderen onderdelen niet meer te repareren zijn omdat ze te ver zijn aangetast dan kunnen wij voor u verzorgen dat deze geheel vervangen worden.

Raam vervanging van der Leden Schilders Den Haag

Beglazing

Wij verzorgen het leveren en plaatsen van enkel glas, figuurglas, brandwerend glas, isolatieglas en glasschadeherstel.Door deze werkzaamheden te combineren met het schilderwerk kunt u flink besparen op de uitvoeringskosten doordat bijvoorbeeld maar een keer steigerkosten berekend worden. Ook heeft u te maken met maar een aanspreekpunt.

Glasvliesbehang

Binnenschilderwerk

Van der Leden Schilders kan voor u ook het binneschilderwerk aan plafond,wand en houtwerk uitvoeren zoals het aanbregen van glasvliesbehang, behangwerk, stucwerk reparatie, schilderwerk van houtwerk en het spuiten van wanden, plafonds en houtwerk.